Kaj najbolj pogosto tiskate?

Imate doma tiskalnik? In kaj najbolj pogosto tiskate? Ga uporabljate v osebne namene, pišete razne vsebine (pesmi, zgodbe, pravljice, ipd.) ali bolj za šolo, izobraževanje? Mogoče imate kakšen poseben hobi in zbirate kakšne reči? Recimo recepte, spise ali katere druge vsebine? Ne glede na to, kaj je vaša strast in kaj vas veseli, vemo, da so tiskalniki in tonerji močno povezani. Mi zelo radi tiskamo na naš HP tiskalnik, ki ima tonerje HP 305A.

Če tiskalnik uporabljamo pogosto, bomo tudi morali mogoče malo bolj pogosto menjati toner. Vemo, da brez barve enostavno en moremo tiskati, pa četudi morebiti imamo vrhunski tiskalnik. Tonerji so tisti, ki so nujno potrebni, zato, da bo tiskalnik uspešno opravil svoje delo.

Vsaka stvar ima običajno svojo življenjsko dobo in nič na tem svetu ni večno. Z določenimi izgubami se včasih težje sprijaznimo, spet druge pa so nam samoumevne. To, da nam je zmanjkalo barve v tiskalniku, je povsem logična izkušnja in ne moremo pričakovati, da nam bo ena barva zadostovala za nešteto tiskanih listov papirja. To smo seveda vedeli že, ko smo prvič slišali za tiskalnik, saj navsezadnje gre za zelo logično stvar. In, da tiskalniki potrebujejo barvo. To so tonerji.

Mogoče ste dobra dušica in tako velikokrat tudi natisnete komu kaj? Pa seveda tudi po nepotrebnem se kdaj zgodi in zalomi in moramo ponovno tiskati? Mogoče pa smo res brezmiselno dali nekaj tiskati. Nič za to, barva je nadomestljiva, je pa res, da nam bo mogoče bolj žal financ za nov toner kot pa belega papirja, na katerega smo po nepotrebnem tiskali.

Včasih se nam zdijo določene vsebine zelo smiselne in jih zato natisnemo, da jih lahko imamo vedno pred seboj. Včasih pa se nam tiskanje zdi nepotrebno in seveda ne moremo vsega kar vidimo tudi natisniti. Moramo presoditi, kaj nam je potrebno in kaj ne. Saj ne želimo tako pogosto v trgovino s tonerji, kajne? Ali pa na spletno stran prodajalca tonerjev.

Ljudje smo si različni, naše sposobnosti so drugačne, vsi uživamo v drugačnih stvareh, itd. Strast nekoga bo recimo pisanje, drugega fotografiranje, ipd. Potem imamo tudi različne hobije, kar je odlično in smo si zato tudi ljudje medseboj različni, saj nam verjetno ne bi bilo zanimivo, če bi bili vsi enaki. Zato so med nami tudi zbiratelji različnih stvari. Mogoče citatov? Česa drugega? In seveda to želijo imeti na enem kupu v fizični obliki. In temu služijo tiskalniki in tonerji tudi, zato, da zadovoljijo željo po otipljivem materialu in vsebini na papirju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *